سومین جشنواره‌ی ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری ؛مرداد ماه 96

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست اخبار | دوشنبه 6 شهریور 1396 در ساعت 15 : 16 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

سومین جشنواره‌ی و نمایشگاه ملی اسباب‌بازی با معرفی برترین‌ها در بخش‌های «ایده‌بازار»، «مجوز تولید» و «طرح‌های ثبت‌شده» روز 28 مرداد به کار خود پایان داد.

 «اجرای طرح ایده بازار اسباب‌بازی و معرفی برترین‌ها»، «ارزیابی طرح‌های ثبت شده در سال 1395 و معرفی برترین‌ها» و «ارزیابی اسباب‌بازی‌های مجوز تولیدی در سال 1395 و معرفی برترین‌ها»، «برگزاری همایش یک روزه در حوزه اسباب‌بازی و سرگرمی کودکان»، «برپایی نمایشگاه عرضه و فروش اسباب‌بازی‌ها تولید داخلی و خارجی»، «برپایی کارگاه‌های آموزشی در زمینه اسباب‌بازی و سرگرمی»، «نشست‌های تخصصی در حوزه اسباب‌بازی کودکان» و «نمایشگاه اسباب‌بازی‌های بومی و سنتی» از بخش‌های سومین جشنواره و نمایشگاه ملی اسباب‌ بازی می باشد.

 به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، امسال همچنین جایزه‌ی ویژه‌ی فن‌آوری از سوی معاونت فن‌آوری ریاست جمهوری نیز برای آثار مرتبط با این حوزه در نظر گرفته شد.

 

  «برپایی نمایشگاه عرضه و فروش اسباب‌بازی‌ها تولید داخلی و خارجی» از بخش های جشنواره ملی اسباب بازی

 

«برپایی کارگاه‌های آموزشی در زمینه اسباب‌بازی و سرگرمی» از بخش های جشنواره ملی اسباب بازی

 

«نشست‌های تخصصی در حوزه اسباب‌بازی کودکان»

 به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، در این نشست طراحان ایده‌های برتر خود را معرفی کردند و حمایت‌کنندگان صنعت اسباب‌بازی از بخش‌های مختلف شیوه‌های حمایتی خود از این صنعت را توضیح دادند. 

 

برگزاری سومین جشنواره ملی اسباب بازی و  بخشی از سخنرانی مدیرعامل کانون پرورش فکری جناب آقای حاجیان زاده 

وی از تقویت و تثبیت رابطه‌ی میان تولیدکنندگان اسباب‌بازی در ایران، و فرهنگ ایرانی-اسلامی حاکم بر جامعه به عنوان واقعیت دوم در این عرصه یاد کرد و گفت: اگرچه واقعیت این است که سهم کالاهای داخلی از بازار اسباب‌بازی در کشور، هنوز با وضعیت مطلوب فاصله‌ای فراوان دارد، اما ورود جوانانی مشتاق، خلاق و چابک در این حوزه، واقعیتی است که نمی‌توان آن‌ را نادیده‏ گرفت. جوانانی که با خلاقیت، نوآوری و ایده‌پردازی در حوزه‌ی اسباب‌بازی، پا به این عرصه گذاشته‌اند را می‌توان نخستین روزنه‌هایی دانست که خبر از ظهور و شکوفایی اسباب‌بازی‌های ملی در ایران می‌دهند.
حاجیان‌زاده تاکید کرد: اسباب‌بازی‌هایی که با تکیه بر قابلیت‌های موجود در کشور، مسیر رشد و پیشرفت خود را طی می‌کنند و با حضور در زندگی روزمره‌ی ایرانیان،  بخشی از فرهنگ ملی ما را جلوه‌گر می‌سازند.
وی بر اساس این دو واقعیت در مقام ارزیابی، این دوره از نمایشگاه ملی اسباب‌بازی را، دوره‌ی «امید»، معرفی و عنوان کرد: نمایشگاهی که بیش از هر چیز امید را در فعالان صنعت اسباب‌بازی و مدیران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان زنده کرد. امید به رشد و استقلال این صنعت، امید به رشد نسلی که با استفاده از اسباب‌بازی‌های خلاقانه، مفید و هماهنگ با فرهنگ و ارزش‌های روز جامعه، می‌توانند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را در عمل به هدف ذاتی خود که صیانت و مراقبت از رشد «فکری» و «خلاقانه» نسل آینده‌ی کشور است کمک کنند.
 

 

گروه داوری جشنواره در کنار بیانیه‌ی تحلیلی خود، اسامی برترین‌ها در بخش‌های حرکتی مهارتی، آموزشی و کمک آموزشی، فکری، فرهنگی هنری، الکترونیکی و رایانه‌ای اعلام کرده‌اند که در مراسم پایانی این جشنواره جوایز خود را از مسوولان و دست‌اندرکاران جشنواره دریافت کردند.

 

کسب رتبه اول شرکت مهارت پژوهان اشل برای مجموعه‌ی آثار «پودمان پرورش و نگهداری گیاهان، پودمان نقشه‌کشی، پودمان معماری و سازه»در گروه «آموزشی و کمک آموزشی»

و نقشی دگر بر زمره افتخارات شرکت اشل 

 

تهیه‌ی گزارش خبرگزاری صدا و سیما  از مدیریت شرکت مهارت پژوهان اشل،جناب آقای جراحی ، در راستای کسب مقام نخست در  سومین جشنواره‌ی ملی اسباب بازی 

 

 

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()